Om oss

 

Tid och värme. Det är hjärtat på Thelins.

 

Tiden bakom varje produkt. Värmen ifrån vår stenugn inne på bageriet i Gröndal. Vi har genom historien lärt oss att varje bröd måste få tid att utvecklas för att få de bästa aromerna. Vi har lärt oss att baka med hög temperatur för att få den frasiga, hårda skorpan, och att vi bakar med rena naturliga råvaror ser vi som en självklarhet. För vi vet att det inte går att skynda på ett hantverk.

Thelins har funnits i över 100 år och grundkonceptet idag är detsamma som då – Ett traditionellt hantverkskonditori som erbjuder allt från matbröd, klassiska prinsesstårtor och mazariner till modernare bakverk, praliner & croissanter. Thelins målgrupp är bred och är idag en mötesplats för alla åldrar. Här träffas människor för att umgås, att prata och dela upplevelser med varandra.

 
 

Vi jobbar lokalt och det är väldigt viktigt för oss. I vårt eget bageri är det aldrig tyst, här jobbar vi dygnet runt för att alltid kunna leverera färska varor till våra butiker runt om i Stockholm.

 

Vi eftersträvar alltid att kontinuerligt väva in mer moderna inslag som följer vårt koncept hela vägen. Inspiration hämtar vi från hela världen för att hålla varumärket relevant. Viktigt för oss på Thelins är dock att skynda långsamt för att inte tappa arvet och den ursprungliga känslan av varumärket. Men viktigast för oss är att våra återkommande gäster ska känna sig fortsatt hemmastadda oavsett vart de möter oss utan att vi förknippas som en kedja.

556657-4777
Box 8115
10420 Stockholm

Duis congue viverra gravida. Suspendisse sed facilisis lorem. Nullam id malesuada sapien. Etiam pulvinar gravida tortor ut sagittis. Nunc suscipit ornare lectus, eget imperdiet leo.

Miss. Bonni

Co-Founder

x
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies Läs merOk