Vill du beställa tårta i Stockholm?

Våra konditorer vill ständigt överträffa sig själva med nya recept på tårtor där äkta råvaror och omsorg är givna ingredienser. I vårt moderna bageri använder vi äkta samt ekologiska råvaror för en god och jämn kvalitet. Vårt tårtsortiment består av såväl klassiska som moderna tårtor.

Om du vill vara säker på att få exakt den tårta du vill ha till en viss dag kan du beställa den direkt här på hemsidan. Du kan antingen hämta dina tårtor i någon av våra butiker eller så kan du få den levererad till önskad adress inom hela Storstockholm.

För specialbeställningar såsom bröllopstårtor eller om du behöver något levererat samma dag kan du ringa oss på 08-651 19 00 eller maila info@thelinskonditori.se

Kategorier

Allergen

 

Tårtor för alla tillfällen

Thelins Konditorier i Stockholm erbjuder ett brett sortiment tårtor för alla typer av högtider. Det rika utbudet innehåller såväl traditionella som moderna tårtor och våra egna specialvarianter.

Planerar ni ett evenemang, bröllop eller födelsedag? Kom in till någon av våra butiker för att handla eller beställa tårta. Vi har 20 filialer i Stockholm som dagligen får leverans av en stor variation av tårtor. Här kan du hitta en passande tårta om du spontant vill bjuda släkt, vänner eller arbetskollegor på något gott.

Våra konditorer har erfarenhet av det allra mesta i tårtväg och är inte rädda för att testa nya saker. I vårt moderna bageri använder vi uteslutande ingredienser av den högsta möjliga kvalitet som marknaden erbjuder.

Man kan göra väldigt mycket roligt med tårtor, både när det gäller smakkombinationer och förstås i form av dekoration. Hos oss får ni tårtan som passar till tillfället eller personen som skall firas.

Klassiska tårtor med leverans till hela Stockholm

Klassiska tårtor som gräddtårtor, prinsesstårtor och chokladtårtor kan varieras i det oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna. För dig som inte har något emot att testa något nytt finns många fler typer av tårtor att välja på – fråga oss gärna om det är något speciellt du är ute efter.

Tårtan har en given plats på alla högtider. Beroende på vem eller vad som ska firas kan det vara lämpligt att anpassa sitt val av tårta till ändamålet eller personen. De flesta tårtor kan utsmyckas med ätbara dekorationer, text eller figurer som berättar vad som firas.

Det finns naturligtvis heller inget som hindrar att man piffar upp vardagen med en tårta någon gång ibland. Det behöver inte vara bröllop, födelsedag eller något annat jubileum för att det ska kännas rätt att servera en tårta. Varför inte göra familjemiddagen till en riktig fest genom att bjuda på något alldeles extra efter maten? Detsamma gäller företagseventet, som lyfts till en ny nivå när deltagarna bjuds på tårta till kaffet.

x
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies Läs merOk