Bli företagskund

Är ni ute efter en ny leverantör?

Vi kommer gärna förbi och bjuder er på en provpåse! Är det främst lunch ni är sugna på bjuds det på sallader, passande dryck, bröd och smör. Längtar ni efter gott fika ordnar vi ett urval av våra bullar, kondisbitar och tårtor. Vid frukost erbjuds smörgåsar, juice, smoothies, chiapudding m.m. Hör gärna av er så anpassar vi en provpåse efter just era behov!

Så fungerar det

För att handla hos oss ansöker du om att bli företagskund via formuläret nedan. När din ansökan är godkänd erhåller du ett välkomstmejl samt ett mejl där du kan verifiera din email-adress. Beställning läggs direkt via hemsidan eller på info@thelinskonditori.se

Vi levererar alla dagar om året den tid som passar er. Innanför tullarna samt i Solna ligger leveransavgiften på 215kr ex moms.

Beställning sker måndag-söndag senast kl 17:00 dagen innan önskad leverans. Är ni i akut behov av fika eller lunch? Mejla oss så ser vi till att lösa det ni behöver så fort som möjligt, oavsett om det är kvällen innan eller samma dag.

Stående beställningar

Önskar ni frukost, lunch eller fika varje vecka? Hos oss kan ni lägga stående beställningar där leverans sker önskad dag och tid. Behöver ni ändra något i er beställning är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Allergener

Önskar ni anpassa fika efter allergener finner ni detta genom att klicka i de ämnen ni önskar produkterna utan. Hittar ni inte det ni söker? Mejla oss så hjälper vi er!

Ansök om att bli företagskund


    x
    Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies Läs merOk